contacteer mij

Evi Dijkstra

Contactformulier

Ik ben erg blij en vereerd om mijn gedachten te kunnen bieden aan een heleboel mensen over hoe vogelen te benaderen.

"Birding: Wat zijn je gedachten?" Een vriend van mij vroeg me een tijdje geleden: wat zijn uw gedachten over vogelen? De vraag komt soms als ik uit het lopen van de buurt of op een vogel-watching evenement. Ik wil graag weten wat de andere mensen denken over vogelen als ik vind het erg belangrijk om een gesprek gaan onder elkaar over de hobby. Ik heb dezelfde vragen gezien een heleboel keer toen ik in mijn vroege dagen. En ik zou hen vertellen wat ik denk, dan zou ik hun vragen in de commentaren beantwoorden. Ik geef graag antwoorden aan de mensen die vragen en hetzelfde geldt voor mij als ik op vogels kijken evenementen. Dus de vraag is, wat zijn je gedachten? En waarom zou je ze geven? Ik denk dat het belangrijk is om anderen te laten worden blootgesteld aan je gedachten, en het is ook goed om te praten met andere mensen over uw ervaring in de hobby.

Vraag het altijd aan de persoon die je ontmoet. Zelfs als je hun naam wilt weten of waar ze wonen, moet je met ze praten. Als je een vraag moet stellen om een persoon te ontmoeten, neem het dan niet persoonlijk op. Het kan zijn dat je ze later in je leven moet ontmoeten, als je meer tijd hebt om erover na te denken. Wees bereid om geduldig te zijn. Ze kunnen zelfs een vraag stellen die je jezelf niet hebt gesteld. Probeer te begrijpen waarom ze het vragen. Als u het op een gepaste manier beantwoorden, zullen zij naar uw verklaring luisteren. Echter, hoe meer informatie je ze geeft, hoe belangrijker het is om respectvol te zijn.

Als u mij wilt helpen met mijn vogel blog, laat dan een reactie. Ik zal mijn best doen om het te beantwoorden. Deze blog begon als een blog om te schrijven over een bepaalde situatie.

Opening Hours