Hoe we testen

Evi Dijkstra

Op het eerste gezicht lijken vogels erg op elkaar, maar vogels zijn heel verschillende soorten. De kleur van de ogen van een vogel kan het verschil maken. Bijvoorbeeld, een gele vogel kan intelligenter en intelligente vogels hebben donkere ogen dan doffe. Er zijn vele soorten vogels en vele soorten kleuren voor elke soort, maar elk is een unieke mix van kleuren. Vogels worden vaak aangezien voor roofvogels en mensen hebben de neiging om een vogel te associëren met prooi. Dat wil zeggen, een geelbuik peahen is meer als een roofvogel, zelfs als de kleur van de vogel is duidelijk anders. Dezelfde kleur kleur van de vleugel van een adelaar en lichaamskleur kan het verschil maken tussen een havik en een valk. Maar het is ook de kleur van de vogel die zal bepalen of de vogel zal een havik of een valk. Geelbuikige peahens zijn meestal intelligenter dan doffe vogels.

We zijn momenteel bezig met het uitbouwen van nieuwe tools om een platform van hoge kwaliteit te bieden om inhoud te hosten en te leveren in onze nieuwe blog en op onze Facebook- en Twitter-pagina's. Als u vragen of suggesties voor een van deze, of vragen die u wilt beantwoord, voel je vrij om contact op te nemen.

Vogel is een web en social media analytics software applicatie om het gedrag en voorkeuren van gebruikers te volgen op verschillende social networking sites. De software, vogel, werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Nederlandse Bird Club of Holland in de jaren 1990. Het team werkt nu met een wereldwijd team van onderzoekers, bloggers en journalisten, en in 2017 is de software nu de toonaangevende social media analytics service voor sociale media sites geworden. De software wordt gebruikt door journalisten, onderzoekers, media, publieke figuren, bedrijven, en nog veel meer. Vogel is open source en gratis beschikbaar. Het project wordt gehost op GitHub. Voor meer informatie over de software of om mee te doen, kijk op de FAQ sectie van de website.

Dus we zijn hier om te helpen.

Om de zoveel tijd behandelen we een ander onderwerp - een interessant, eigenzinnig of gewoon goed artikel op het gebied van vogels. Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp, zouden we graag een praatje - of een biertje - in persoon of op het web. Als dat niet in de weg staat, laat ons dan een lijnje vallen. We ontmoeten u graag op een openbaar evenement of zelfs een informele bijeenkomst voor de deur. En vergeet niet, we zijn allemaal over het delen van wat we weten. Dit bericht wordt gesponsord door het Nederlands Instituut voor Ornithologie, en als zodanig gebruiken we alleen de vogels die het directe resultaat zijn van ons onderzoek (dat wil zeggen, die zijn verzameld in onze laboratoria) en degenen die niet werden gekocht in een dierenwinkel. Met dank aan het Nederlands Ornithology Instituut voor de mogelijkheid om dit bericht te plaatsen! Een paar maanden geleden bezocht ik de Koopman, een soort kleine passerine met een kenmerkende kuif veren die uniek is voor dit ras.