Is mijn 1 jaar oude welli een plagen?

Evi Dijkstra

Ja, welli is een plaag omdat welli agressief kan zijn in aanwezigheid van andere vogels. Maar Welli is ook een vogel en je hem niet dwingen om je leuk te vinden. Het zal gewoon handelen hoe het wil en je helpen krijgen wat het nodig heeft. Dit geldt vooral in het geval van welli, die een vrij complexe en sterke persoonlijkheid heeft.

Welli staat bekend als een zeer territoriale vogel, vooral als het gaat om voedsel. Je moet voorzichtig zijn, als je voedsel kiest, zal welli het onmiddellijk uit je hand nemen. Als je hand vuil is, zal Welli het wegnemen. Wanneer het een beetje ouder wordt, welli heeft de neiging om meer speels, wat zou kunnen betekenen dat je nodig hebt om nog voorzichtiger te zijn met voedsel. De meest effectieve manier om welli te leren om je leuk te vinden, is door zijn favoriete voedsel weg te nemen en het je eigen voedsel te geven. U vindt al mijn Welli gedragstips hier. In deze post wil ik een paar tips voor het omgaan met welli delen wanneer je ze voor het eerst ontmoet. Het eerste wat je moet weten is dat welli kan ook een goede bron voor het leren van andere soorten 'gedrag - ik ga in dat in een moment. Voor nu, hier is een paar dingen om in gedachten te houden: Ten eerste, welli zal over het algemeen wachten en laat je communiceren met het, dus je moet goed nadenken voordat je aanpak. Ten tweede, welli is niet per se in de slechtste stemming - ik denk dat het volkomen normaal voor het heel rustig en ontspannen, en zal vrijwel zeker bereid zijn om u te laten voeden. Je moet een punt van de invoering van jezelf aan welli te maken, maar ook geven het wat eten en een plek om te zitten.

Ten tweede, welli is zeer territoriaal, en het zal waarschijnlijk agressief zijn als je niet goed opgeleid. Fernerhin wird Verlichting Terrarium einen Anlauf sein. Je moet altijd op je best gedrag zijn bij interactie met welli, en de beste manier om je welli te trainen is door een grote spiegel te gebruiken, zoals een grote spiegel in het raam, zodat je welli's gedrag zien wanneer het niet probeert te voeden. Ik raad u aan een paar plastic voedselcontainers of grote plastic vuilniszakken te nemen en ze op een tafel te leggen. Hebben welli zitten in het midden, maar plaats het niet op een hoge plank. Dies ist wirklich nennenswert, vergleicht man es mit Stekelige Plant Favoriet Voedsel Van Giraffen. Als je eenmaal hebt gemaakt een goede indruk op welli, voeden en proberen om het te laten zitten aan uw linkerkant, met de linkerkant van zijn gezicht naar je toe. Welli zal waarschijnlijk beginnen te likken en nip aan de zijkanten van de container, en bewegen, zodat u een oogje in het zeil te houden. Zodra welli is opgeleid om dit te doen, u het wat voedsel, maar niet voeden totdat het in de gewoonte van het eten van welli's voedsel. Deze trainingsmethode werkt heel goed samen met welli.

Hier is een video die ik heb gemaakt met mijn beste vriend, een grote grote papegaai genaamd 'Nimmo'. Ze kreeg haar naam omdat ze graag een groot geluid te maken toen ze zag haar familie aan de deur en ging ze vinden. Welli is nu een paar jaar bij ons, en ze doet dit heel goed. Welli snipt aan de zijkanten van haar container. Dit is een kleine container van ongeveer 5L. Welli is gewend geraakt aan mij die haar met mij. Ik heb haar zelfs meegenomen naar het huis van een vriend in Nederland. Ik kan niet zeggen dat ze niet weet hoe zich te gedragen rond vreemden, maar ik denk ook niet dat ze heeft veel keuze over wat ze doet om de aandacht die ze doet te krijgen. Folglich ist es offenbar hilfreicher als Vogel vergelijk. Haar gedrag is heel speels en ik vind haar leuk omdat ze een echte kunstenaar is.