waarom is er geen minosling in vissen en vogels?

Evi Dijkstra

Want ik heb geen tijd! Vogels die ik zie zijn meestal zo klein dat ik ze niet aan de lijn of in een auto kon dragen, of ze hebben een zwaar en langzaam leven. hoe kan ik stoppen met vliegende vogels tegen mijn raam? Ik kan je alleen een paar voorbeelden laten zien op mijn blog, maar je er ook een paar zien in de video op deze pagina. Sommige mensen zullen me vragen waarom vogels minosling worden genoemd en niet minossollen (in het Duits), omdat ik dezelfde vogels zie, maar het is een andere soort, minossollen is de juiste naam. Damit ist es möglicherweise hilfreicher als Vogel.

Het belangrijkste verschil is het feit dat deze vogels hebben zeer lange nekken en geen tanden of klauwen. In het eerste voorbeeld (van de foto aan de bovenkant), zijn er slechts 3 tanden, en in de tweede, ze hebben 4. In de foto van de bodem (ik denk dat dit het derde voorbeeld), zijn er 5 tanden (misschien vanwege het tweede voorbeeld). Ik probeer erachter te komen wat het verschil is in het eerste geval, maar de tweede lijkt veel gemakkelijker om dat te laten zien. Er is ook een belangrijk feit in het eerste voorbeeld: het is de enige van de 3 die een zwart-wit patch aan de bovenkant van het hoofd heeft. In de tweede, zijn er geen patches op alle (geen zwart-wit), maar de witte vlek heeft geen andere betekenis dan het maakt de vogel eruit alsof hij glimlacht, en dat is het. Dit betekent dat, om de indruk te krijgen dat de vogel lacht, je moet witte vlekken op de zwarte vlekken. In het eerste voorbeeld werkt dit niet, omdat de vogel eruit ziet alsof hij gewoon lacht! Maar in het tweede voorbeeld, de witte vlekken maken de vogel er gelukkig uitzien.

Een ander voorbeeld: Deze van de tweede ziet eruit als een vogel speelt voor een deur: Ik weet niet of dit een vogel (ik ben op zoek naar het voor een tijdje en ik zie het niet), maar het ziet eruit als een dier, alsof het verbergt een beetje achter een boom of iets dergelijks. Echter, wanneer u inzoomen een beetje u zien dat er witte vlekken op.