Wie schrijft hier?

Evi Dijkstra

Ik wilde altijd al om dit te doen, omdat het hele punt van het hebben van een vogel blog is om interessante dingen te delen met andere vogelliefhebbers.

Ik ben onlangs begonnen met de blog als een manier om meer te weten te komen over vogels. De reden dat ik heb besloten om het te doen is omdat het me in staat stelt om onderzoek te doen dat anders niet mogelijk zou zijn geweest in het veld, in het geval van vogels. Als je kijkt naar vogels, ga je een heleboel dingen die je misschien nog nooit eerder hebt gekend te ontdekken. Hoe meer je te weten komt over een soort, hoe groter de kans dat je verrast wordt en nieuwe en interessante feiten erover vindt. U zelfs vinden dat u iets aan de groeiende lijst van vogelfeiten gaat kunnen toevoegen.

Enkele van de meer interessante feiten die zijn ontdekt over vogels tot nu toe zijn:

1) Vogels zijn geëvolueerd tot zeer sociale

Een gemeenschappelijke theorie is dat het sociale gedrag uit de aangeboren tendens voortkomt om meer coöperatief te zijn.

Toen ik deze blog in 2012 begon wist ik niet wat het zou worden, maar ik ben blij dat ik dat deed, want nu ben ik blij om te delen wat ik met je leer.

Ik woon in Amsterdam. Als u mij zoekt ben ik gevestigd in Kalkfjellet in het centrum van Amsterdam. Ik werk sinds 2011 in het Nederlands, werk voornamelijk in de reclame-industrie en werk nu voor mijn familiebedrijf. Ik woon in Amsterdam en ik heb een hond genaamd Bekker, die is de meest geliefde lid van mijn familie. Ik hou van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen proberen. Ik hou van schrijven, en ik hou van het maken van je aan het lachen, ik hou van in het publieke oog. Ik ben altijd in voor een uitdaging, dus als je een leraar, student, of gewoon iemand die geniet van het zijn rond mensen die genieten van het zijn bij elkaar dan geef me een ring.

Op sociale media vind je me die met mensen praat over vogels en dergelijke.

Dit is een snelle tutorial voor een fundamentele vogelhuis: Dit vogelhuis is gemaakt van verschillende stukken hout en multiplex, zoals je zien op de foto's hieronder. De basis is gemaakt van een vierkant deel van multiplex. De muren zijn doorgesneden tot een vierkant. En de vloer is gemaakt van hetzelfde multiplex. Ik bouwde dit als een eenvoudige achtertuin vogelhuis voor eigen gebruik, voor onze familie en voor vrienden die ook gaan vogelen. Het hout werd gesneden tot de dikte die het frame zal ondersteunen. Ik gebruik de 3mm multiplex dat gemeenschappelijk is voor veel van onze oude houtprojecten. Maar hiermee wilde ik een hoge verhouding van materiaal te houden.

Het vogelnest

Het is een kleine, ongeveer de grootte van een tennisbal en heeft een raam aan de ene kant. De andere kant is bedekt met gaas, omdat de vogels hebben hun nest aan deze kant, die is een beetje groter dan de ene binnen.

Mijn vader zei altijd dat ik 'stoutmoedig moest zijn, stoutmoedig moest zijn' en hoe meer ik deed, hoe brutaler ik werd. Nu schrijf ik dit artikel om u een beetje uit te leggen over mij, mijn passie en mijn ervaring, en om ook met u te praten, want ik stond op het punt om u deze vraag te stellen.

Mijn naam is Evi en ik ben een digital marketing consultant in Amsterdam. Mijn vader zei altijd tegen me: 'Wees stoutmoedig, wees stoutmoedig.' Ik moest beslissen wat te doen, dus na een paar maanden van het zoeken naar een baan heb ik besloten om een gok te nemen. Ik had gelezen over een zeer beroemde ondernemer, die succes had gevonden in marketing en ik besloot om dit pad te volgen. Ik was in de twintig en zeer gericht op mijn carrière. Ik was klaar om serieus te worden.